Nyheter, tanker og idéer

Valget falt på Computas

25.09.2009 — ,

Computas logoGjennom de fire siste ukene har jeg gjennomført 34 samtaler med 8 rekrutteringsrådgivere og hos 14 forskjellige firmaer. Det endte med 5 tilbud, hvorav 3 var med til siste runde: Steria, Bekk og Computas.

Det var ekstremt “close race”, og ingenting spesielt som trakk ned for noen av dem. Alle tre oppfylte både mine krav og ønsker til ny jobb, og lønnsmessig var tilbudene bortimot identiske, både med hensyn på fastlønn og bonusordning. Jeg er helt sikker på at jeg ville blitt en lykkelig mann både i Steria og i Bekk, vil kunne ha gjort nytte for meg og vokst som utvikler. Men jeg måtte foreta et valg, og denne gangen ble det Computas.

Takk til alle jeg har snakket med, både i denne prosessen og om denne prosessen. Det har vært en oppløftende og inspirerende prosess.

Jeg gleder meg til å begynne å jobbe hos Computas!

4 Responses to “Valget falt på Computas”

 1. Kjell Ljøstad Says:

  Gratulerer med beslutningen! Tror du kommer til å trives hos Computas.

  Kjell

 2. Elsa Says:

  Hei

  Kom tilfeldigvis over bloggen din 🙂 Morsomt! Gratulerer med ny jobb!!! Computas er et godt valg.
  Lykke til!

 3. Jon Sundby Says:

  Gratulerer Alf Kåre! Du har jo gjennom denne prosessen bevist hva som bor i deg. Ikke rart det blir tilbud av det!! For en innsats.

  Jeg bøyer meg i støvet og gratulerer Computas!

 4. Viggo Blix Says:

  Gratulerer med ny jobb! Jeg har egentlig visst om lenge at du fikk ny jobb. Neste gang du ser etter jobb, så må du ta kontakt med meg, så skal jeg anbefale deg på det varmeste til Det Norske Veritas!! Tror du ville passe inn veldig bra her også 🙂

  Imponerende med 5 tilbud på så kort tid :-).

  Lykke til i ny jobb,
  Viggo