Nyheter, tanker og idéer

Nextgentel undergraver nettnøytraliteten

03.10.2006 — ,

Det ser ut som at NextGentel er i ferd med å miste meg som kunde. De har begynt å strupe NRK sine gratistjenester, for å prioritere Tippeligaen og andre betaltjenester de tjener penger. Dermed undergraver de prinsippet om nettnøytralitet.

Les mer på hos NRK, Aftenposten og ITavisen.

Noen som vet om leverandører som holder i hevd prinsippet om nettnøytralitet?

Oppdatering: I følge Nettavisen er det Nextgentel som struper trafikk fra nrk.no gjennom deres hovedforbindelse til Internett (NIX). Kjære alle Nextegentel-kunder: gå hjem og skru på nett-TV fra nrk.no, og la det stå på.

Oppdatering 2: Nå har også Eirik Solheim og Espen Andersen tatt opp saken.

Oppdatering 3: NexGentel har snudd i saken!!! Ref. oppslag i på nrk.no.

Comments Off on Nextgentel undergraver nettnøytraliteten

Comments are closed.