Nyheter, tanker og idéer

Kuba Cabana

19.07.2006 —

Det er liv i Grünerløkka Høyre. “Kuba Cabana” er det siste som har kommet opp som forslag, og som nå diskuteres.  Forslaget innebærer å få anlagt utendørs bad ved Akerselva.  Bellona, som holder til på området nå, støtter forslaget, og det samme gjør Akerselvas Venner. Saken er allerede omtalt i Østkantavisa og i Aftenposten.

Ikke nok med det: Det har vært flere “Politiske Kaféer“, som har vært hyppig omtalt, spesielt i bloggosfæren. Grünerløkkas nestleder, Heidi Nordby Lunde, kanskje bedre kjent som Vampus, er den viktigste drivkraften i så måte.

Snart starter det lokale programarbeidet for kommunevalget 2007, så hvis du ønsker å påvirke er det bare å følge med på sidene til Grünerløkka Høyre.

Comments Off on Kuba Cabana

Comments are closed.