Nyheter, tanker og idéer

Ingen NM-deltagelse

24.11.2005 —

Østensjø Janitsjar klarte ikke å kvalifisere oss til 2. divisjon i NM for janitsjar, så da blir det ikke noe NM i år heller. Nå kan vi kanskje angre på at vi ikke prøvde å kvalifisere oss til 3. divisjon i samme slengen… Vi er mange som ser på NM som årets musikalske høydepunkt, og jeg håper at ikke dette går ut over motivasjonen til å spille i korpset.

Gledelig dog at mitt gamle korps, Tønsberg Janitsjar klarte å kvalifisere seg.

Hilde og jeg har faktisk allerede kjøpt flybilletter, så Trondheimstur blir det uansett. Så da er det bare å prøve og finne seg et annet korps å spille for under NM, slik at det kan blir et musikalsk utbytte av turen også. Hvis det er noen i 2. eller 3. divisjon (pga. spilletidene) som trenger en allsidig slagverker, så er det bare å ta kontakt.

Comments Off on Ingen NM-deltagelse

Comments are closed.