Nyheter, tanker og idéer

Dancenter – et svindelforetak?

10.07.2005 —

Jeg tabbet meg litt ut, jeg også, men Dancenter driter seg ut med direkte feilinformasjon og manglende informasjon på websidene sine.

Onsdag 29. juni fant vi ut at vi skulle leie oss et sommerhus/feriehus i Danmark. Via internett fant vi et på dancenter.dk som så greit ut, og som kostet DKK 3.960 for en uke, noe som skulle tilsvare ca. NOK 4.200. Siden vi ville leie det allerede fra lørdagen av (2. juli), så var det ikke mulig å bestille via internett lenger. Jeg ringte så nummeret som ble oppgitt på skjermen, og fikk ordnet bookingen der. Betaling skulle vi ta ved oppmøte.

Det var selvfølgelig der jeg tabbet meg ut: jeg fikk ikke de til å bekrefte prisen, men gikk ut i fra at det som stod på websidene var korrekt. Ved oppmøte viser det seg at det er NOK 4.800 (DKK 4.616) vi skal betale. Jeg sjekker i en trykt katalog jeg finner på det lokalet Dancenter-kontoret, og der står fortsatt DKK 3.960 som riktig pris. Dette er ikke noe de kan ordne lokalt, så jeg må ringe hovedkontoret og diskutere med dem hva som har gått galt med prisen.

Siden jeg ringer fra en norsk mobiltelefon blir jeg satt over til “problem-afdelingen” ved Oslo-kontoret. Og gjennom en meget opphetet diskusjon med en danske der, kommer det fram at de opererer med høyere priser for nordmenn enn andre. Et slikt “fjellape”-tillegg er sannsynligvis lovlig, siden de baserer det på bostedadressen, og ikke nasjonalitet, etnisitet eller noe slikt.

I forbindelse med markedsføringen på internett mener jeg likevel at de gjør flere grove feil:

  1. På websidene kan du velge språk. Da jeg valgte norsk språk kom søkesiden på tysk.Dancenter søkeside på tysk Problemet her er av teknisk art. Søkesiden er i en egen ramme som ligger på dancenter.com, mens de norske sidene ligger på dancenter.no. Her går det i krøll med tredjeparts cookies, som er etterhvert blitt relativt vanlig å blokkere. Dette er teknisk rot som de bør se å få fikset opp i.
  2. På grunn av problemene med språk valgte jeg etterhvert å bruke de danske sidene. Det burde jeg ikke gjort. I samtalen med Oslo-kontoret får jeg beskjed om at det “forventes at man velger riktig språk ut i fra hvor man bor”!!!. Det er helt klart på viddene å anta at en preferanse eller forståelse av et språk er sammenfallende med permanent eller midlertidig bosted. W3C har skrevet litt om dette.
  3. På den siden hvor jeg fikk oppgitt prisen på sommerhuset sto det ingenting om at prisen var gitt med forutsetning om at man må ha danske adresse. Dette mener jeg er villedende markedsføring.

Til neste gang ordner jeg meg en dansk adresse (adressen ble uansett ikke brukt siden vi bestilte i siste liten via telefon, og ordnet betalingen ved oppmøte.) Alternativt finner jeg de forskjellige prisene og pruter.

Og dette med fjellape-tillegget gjelder nok ikke bare Dancenter. Alle de andre har det nok også, så jeg tviler på at det hjelper å bytte leverandør.

Oppdatering: Det er flere som har problemer med Dancenter.

One Response to “Dancenter – et svindelforetak?”

  1. Ole Says:

    Det lyder frækt at prisen afhænger af hvilken nationalitet man har.